Over Feestfestijn

Feest Festijn is de webshop in versieringen, of u nou zoekt naar leuke bruiloft versiering of verjaardag versiering, Feest Festijn heeft het allemaal.

Het huis versieren met feestartikelen? Iemand verrassen met zijn verjaardag? Feestfestijn.nl heeft een breed assortiment aan slingers, ballonnen en decoratieartikelen. Dit allemaal om jouw feestje tot een groot succes te maken!

Ons assortiment is toegespitst op verjaardagengeboortehuwelijk en jubilea.

Huwelijksversiering & Decoratie

Jullie huwelijksdag is misschien wel de belangrijkste dag in jullie leven. Het is al een eeuwenoude traditie in Nederland en Belgie om bij een huwelijksfeest de huiskamer van het ouderlijk huis, de trouwauto en de feestlocatie te versieren. Door ons brede assortiment feestartikelen maken wij van jullie huwelijk een echt feest! slingers, Van vlaglijnen, ballonnen, lampionnen tot decoratie artikelen. Al onze trouwversiering is direct uit voorraad leverbaar en eenvoudig online te bestellen. Bekijk ons assortiment online en bestel veilig en snel bij Feestfestijn.nl.

Verjaardag versiering

Op zoek naar de leukste versieringen voor je / uw verjaardag? Feestfestijn heeft de leukste feestartikelen vanaf de geboorte.
Op zoek naar een bepaald cijfer in een bepaalde kleur ? Bij feestfestijn bent u op het juiste adres voor het aankleden van een verjaardag.
Verjaardag ballonnen, slingers met opdruk, verjaardag borden en de leukste traktatie ideeën.

Traktaties en bedankjes

Wij van Feest Festijn zijn altijd bezig met zoeken naar leuke nieuwe items en daarom is er  een tijdje dus nu ook Traktaties voor op school en bedankjes in ons assortiment! Ga jij Trakteren op school? Kijk dan eens onze super leuke traktaties

Adres en bedrijfsgegevens

Feest Festijn

Op afspraak is het ook mogelijk om artikelen af te halen in Ter Aar .U kunt een afspraak maken via de mail: info@feestfestijn.nl

Nieuwe eigenaren webshop

Vanaf 3 september 2021 heeft Feest Festijn nieuwe eigenaren, die de webshop een nieuwe look en nieuwe visie gegeven heeft aan Feest Festijn.

Feest Festijn is niet alleen meer voor versiering maar nu ook voor bedankjes die je zelf kunt maken of kan laten maken, nieuwe raamstickers, kaartjes maar ook super leuke traktaties kan je nu bij Feest Festijn kopen! Dus voor alle feestjes kan je onder 1 webshop in kopen doen, dat is toch makkelijk?

Andere Webshops

Niet hebben de nieuwe eigenaren Feest Festijn onder hun hoede maar ook een leuke website helemaal voor geboorte versieringen, geboorte bedankjes en nog eer leuke geboorte items! Kijk snel op Geboorte Lekkers

Of ben jij op zoek naar een leuk gepersonaliseerd cadeau voor een kraam cadeau, Naam cadeau, vaderdag cadeau, Moederdag cadeau of voor iemand anders? Bella Kids heeft het allemaal!