Verzenden & retouren

Bestelt en betaalt u op werkdagen vóór 16:00, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling nog dezelfde dag naar u wordt verzonden. Vanaf dat moment ligt uw bestelling bij PostNL, in 95% van de gevallen zorgen zij ervoor dat u uw bestelling de volgende dag in huis heeft. Een bestelling naar België heeft u doorgaans na 3 werkdagen in huis.

 

Bezorgdagen

 Besteld vóór 16:00 uur        Levering Nederland        Levering België
 Maandag  Dinsdag  Donderdag
 Dinsdag  Woensdag  Vrijdag
 Woensdag  Donderdag  Maandag
 Donderdag  Vrijdag  Dinsdag
 Vrijdag  Zaterdag  Woensdag
 Zaterdag   Dinsdag  Woensdag
 Zondag  Dinsdag  Woensdag

Bezorgdagen pakketbezorging

 Besteld vóór 16:00u       Levering Nederland       Levering België
 Maandag  Dinsdag  Dinsdag
 Dinsdag  Woensdag  Woensdag
 Woensdag  Donderdag  Donderdag
 Donderdag  Vrijdag  Vrijdag
 Vrijdag  Zaterdag  Zaterdag
 Zaterdag  Dinsdag  Dinsdag
 Zondag   Dinsdag  Dinsdag

 

PostNL bezorgt de post in Nederland op: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Zondag en maandag zijn geen postdagen.

 

BPost bezorgt de post in België op: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Zaterdag en zondag zijn geen postdagen.

 

In 5% van de gevallen kan de levering helaas soms langer duren door vertragingen bij de afhandeling of verzending bij PostNL. In het geval dat uw pakket niet binnen de bovengenoemde tijd bezorgd is, willen wij u vragen om vijf bezorgdagen vanaf de dag van verzending af te wachten. Dit is de periode waarbinnen uw bestelling alsnog geleverd kan worden. Voor zendingen naar België willen wij u vragen om acht bezorgdagen vanaf de dag van verzending af te wachten.

 

In het geval u de bestelling na deze periode nog niet ontvangen heeft, kunt u contact met ons opnemen via info@feestfestijn.nl. Wij bieden u dan een passende oplossing.

 

Verzendkosten

Feestfestijn.nl vraagt een kleine bijdrage in de verzendkosten. Als u het product per pakketpost wilt laten verzenden en uw bestelling bedraagt minder dan €40, dan zijn de kosten hiervoor € 3,95. Bestelt u voor meer dan €40, dan is de verzending gratis. U ontvangt een Track & Trace nummer waarmee u op de website van PostNL kunt bekijken waar uw pakket zich bevindt.

 

Verzending buiten Nederland

 

Wij verzenden naast Nederland en België ook naar andere landen. De tarieven hiervoor verschillen per land. Voor onze Belgische en Duitse klanten rekenen wij € 7,50 verzendkosten. Klanten uit Luxemburg en Frankrijk betalen €10,95 voor hun pakket.
 

Retouren

Klanttevredenheid staat bij Feestfestijn.nl hoog in het vaandel. Is het bestelde product niet naar wens? Jammer, maar dat kan gebeuren! U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Feestfestijn geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met onze klantenservice opnemen via info@feestfestijn.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Wilt u een product terugsturen? Volg dan onderstaand stappenplan.
 

Stappenplan

 1. Plak onderstaande link in de adresbalk boven in uw scherm om het herroepingsformulier te openen: //static.webshopapp.com/shops/104310/files/098241350/formulier-voor-herroeping-2.docx  
 2. Print dit formulier uit en vul het volledig in.
 3. Kunt u het herroepingsformulier niet printen? Neem de gegevens van het formulier dan over op papier.
 4. Plaats het ingevulde formulier samen met het/de artikel(en) die u retourneert in dezelfde verzenddoos als waarin de bestelling geleverd is.
 5. Zorg ervoor dat uw eigen adres niet meer zichtbaar is en dat u de retourzending voldoende frankeert. Verstuur deze naar onderstaand adres:
  Feestfestijn.nl
  Nering Bögelweg 73
  7418 HJ Deventer
 6. Doe de retourzending in een brievenbus langs de weg. Is de zending te groot? Dan dient u deze te retourneren met pakketpost. Retourneert u vanuit België? Dan gaat het via het postkantoor.
 7. U ontvangt van ons een bevestigingsmail zodra wij de retourzending ontvangen hebben. Dit kan enkele werkdagen duren.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »